Ексклюзивна сорочка Петра Порошенка викликала суперечки в мережі

Ексклюзивна сорочка Петра Порошенка викликала суперечки в мережі

Петро Порошенко вдягнув сорочку за €2250 на зустріч із пораненими військовими та вдовами загиблих воїнів у Львові. На цю деталь звернув увагу блогер Сергій Іванов.

Overshirt (куртка-сорочка, – «Главком»), який ви зараз бачите на тулові Петра – ексклюзивна колекція відомого бренду Ralph Lauren Purple Label. «Цей жакет виготовлений вручну в Італії, черпає натхнення з класичних французьких сорочок із своїм утилітарним силуетом. Тканина в ялинку була виткана ексклюзивно для Ralph Lauren з використанням розкішної суміші тонкого льону, тутового шовку та кашеміру», – написав Іванов.

Іванов висловив здивування тим, що Порошенко, будучи політиком, не мав би бути таким розкішним у виборі одягу і мав би бути скромнішим.

Соціальні мережі розділилися на думки з приводу вибору одягу експрезидента: деякі підтримали Іванова і засудили Порошенка, інші вважають, що він має право одягатися, як йому подобається, особливо з урахуванням його статків.

Також варто зазначити, що 16 травня президент Зеленський був вбраний у вишиванку бренду Etnodim, яка коштує майже 4 тис. грн.

Читайте також: