«Будуть вивчати в підручниках»: Комаровський розповів про «подвиг» Арестовича

Відомий лікар і телеведучий Євген Комаровський у інтерв'ю Олександру Шелесту зазначив, що колишній радник голови Офісу президента Олексій Арестович вчинив подвиг, який буде обговорюватися у підручниках.

Комаровський висловив свою позитивну думку щодо заяви Арестовича про президентські амбіції. Він зазначив, що цей підхід йому дуже подобається і має кілька додаткових питань стосовно програми. Він також зазначив, що не чув про будь-які звинувачення в Арестовичу щодо крадіжки.

Комаровський вважає, що роль Арестовича у інформаційній політиці країни у перший рік війни неможливо переоцінити. Він вважає, що Арестович здійснив подвиг, який буде вивчатися у підручниках, особливо з психологічної і соціальної точок зору.

Комаровський також додав, що втрата Арестовича для української влади була бою безумовною помилкою. Він зазначив, що вміння Арестовича спілкуватися з різними людьми нарівні є надзвичайно важливим, але це часто неоцінюється владою.

Олексій Арестович знявся з посади позаштатного радника голови Офісу президента в січні 2023 року після скандалу. У розмові з російським правозахисником Марком Фейгіним він заявив, що російська ракета влучила в житловий будинок через помилку в системі ППО. Ця заява була суперечливою, оскільки прес-секретар Повітряних сил Юрій Ігнат заявив, що ракету випустили саме росіяни. Багато українців обурилося цими словами Арестовича, і генерал-лейтенант Микола Олещук довів це до суспільства.