«Буратіно вже не той». Соцмережі відреагували мемами на затримання Дубінського (фото)

У соціальних мережах розповсюджуються меми, які стали популярними після того, як стало відомо, що депутат Верховної Ради Олександр Дубінський, у якого знову були проведені обшуки, отримав позивний "Буратіно". Користувачі інтернету продовжують розважатися, роблячи жарти про те, хто ж тепер грає ролі Папи Карло та інших персонажів казки.

Стало особливо популярними фотожаби, на яких голова Дубінського прикріплена до тіла Буратіно або, на відміну, голова Буратіно прикріплена до тіла депутата. Деякі фото також супроводжуються деталями, такими як смугаста шапка та довгий ніс, що додані користувачами.

Соціальні мережі також стали місцем для жартів, пов'язаних із моментом, коли Дубінський з'явився в Верховній Раді в футболці з написом "Мама любить швидкість". Користувачі жартують, що тепер мама любить не тільки швидкість.

За допомогою творчості придумали, чому саме Дубінський став Буратіно, й додали до цього компанію Ірини Фаріон як Мальвіни та Олексія Арестовича як П'єро.

Серед усього галасу особлива увага була приділена також Анатолію Шарію, зазначаючи, що в нього вже немає місця для всіх зрадників.

Для нагадування, недавно Державне бюро розслідувань проводило обшуки у депутата Олександра Дубінського щодо організації ним незаконного перетину кордону. За даними слідства, депутат у зговорі з іншими особами організував незаконну поїздку за кордон брата своєї дружини. Родич своєрідника нардепа намагався виїхати з України до Молдови через пропускний пункт на автомобілі.

Дозвіл на це був виданий замовленням Вишгородської районної військової адміністрації за клопотанням громадської організації "МедіоОборонга". Родич пізніше заявив, що не знає про діяльність цієї організації.

До речі, Державне бюро розслідувань оприлюднило аудіозапис телефонної розмови з депутатом Олександром Дубінським, де він розповідає, як найкраще оформити документи для незаконного виїзду за кордон.

13 листопада Дубінському було оголошено підозру у державній зраді.