«Це ж фашистські гасла». Близький до Путіна бізнесмен розкритикував мітинги-концерти

Український бізнесмен Володимир Кисельов, власник медіахолдингу "Русская медиагруппа", критикує організовані Кремлем мітинги-концерти, повідомляє видання The Moscow Times. В ефірі телеканалу НТВ Кисельов назвав такі мітинги "провальними", зокрема згадав захід, присвячений роковинам анексії чотирьох українських регіонів, який відбувся 29 вересня на Красній площі в Москві.

Бізнесмена обурило гасло мітингу-концерту "Одна країна, одна родина, одна Росія". Він порівняв його з гаслом фашистської Німеччини про одного фюрера, один народ та одну країну. Кисельов назвав організаторів таких заходів "пʼятою колоною".

Також бізнесмен висловив своє нещастя з приводу того, що організатори запрошують на такі заходи артистів другого ешелону, наприклад, Шамана. Крім того, він поскаржився, що людей, які беруть участь в мітингах на підтримку анексії українських територій, збирають за гроші, та наголосив, що це знеправда. Він стверджує, що людей своєю ініціативою зганяли та платили їм тільки після завершення заходу.

Зазначається, що Кисельов є членом близького кола президента Росії Володимира Путіна. У 2011 році видання Forbes повідомляло, що Путін є хрещеним батьком дитини Кисельова.