Цей день нагадуватиме казку: кому щаститиме на кожному кроці

5 жовтня найкращий час, аби зав'язати із поганими звичками. Той, хто захоче, зуміє цього дня кинути курити чи вживати спиртне. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"День не годиться для реклами і відкриття бізнесу, - розповідає астрологиня. Завершуйте розпочаті раніше справи. Виникатимуть транспортні проблеми. Заздалегідь подбайте про доставку всього необхідного інструменту й матеріалів для роботи. Відкладіть початок будівництва. Закладена цього дня споруда матиме багато недоліків. Пильнуйте за роботою побутових приладів. Не залишайте їх без нагляду. Можливі аварійні ситуації. Укладені цього дня домовленості доведеться згодом переглядати. Пильнуйте під час роботи на висоті. Зростає ризик падіння. Оперативні втручання бажано відкласти на добу. В тому числі й косметичні. Для Дів і Терезів, Скорпіонів і Козорогів цей день нагадуватиме казку. Цим знакам зодіаку щаститиме на кожному кроці".

Овен (21 березня 20 квітня)

Довіртеся долі. Те, що має бути вашим, прийде до вас. Не женіться за обома партнерами, бо залишитеся самотнім. Зачекайте з придбанням авто і земельних ділянок. Але можна розпочинати власну справу. Вона швидко окупиться.

Телець (21 квітня 20 травня)

Не вдалий час для відкриття власної справи. Її швидко доведеться звернути. Відкладіть ці плани до листопада. Жінкам не варто намагатися довести, що вони кращі за інших. Поважайте решту членів команди.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Вдасться отримати те, що раніше здавалося неможливим. До вас повернуться колишні кохані. Якщо хочете відновити стосунки, віддайте ініціативу у руки партнерів. Не шукайте половинку для своїх друзів та дітей. Вони чудово впораються з цим самі.

Рак (22 червня 22 липня)

Будете засмучені успішністю дітей у школі. Вони не звертатимуть увагу на оцінки і забуватимуть виконувати домашні завдання. Не варто купувати вживані холодильники і пральні машинки. Пам'ятайте: скупий платить двічі. Краще переплатити і обрати нову річ.

Лев (23 липня 23 серпня)

На щоденні витрати грошей вистачатиме. Купуйте гарні одяг та аксесуари. Від того, як виглядатимете, залежить ваше самопочуття. Набридне бурчання у животі. Пролікуйте кишечник.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Помітите, що кохані зацікавилися ще кимось. Це викличе шквал ревнощів. Не поспішайте звинувачувати їх у зраді. Відверта розмова допоможе порозумітися і вирішити конфлікт, який затягнувся.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Цивільні шлюби будуть невдалими. Утримайтеся від запрошення жити з кимось під одним дахом. Це буде ненадовго і розчарує обох. Уникайте ремонтів. Випари фарби та лаку викликатимуть нудоту і запаморочення.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Скористайтеся знижками на побутову техніку. Вдалий час, аби купити новий пилосос чи соковижималку. Люди помітять найкращі риси вашого характеру. Не намагайтеся завоювати чиєсь серце подарунками. Вас любитимуть просто так.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Боятиметеся помилок, тому не наважитеся на нові кроки у роботі чи бізнесі. Повірте у власні сили і з впевненістю рухайтеся вперед. Існує небезпека отруєння. Відмовтеся від грибів. Не купуйте товари, у яких закінчується термін придатності.

Козоріг (22 грудня 20 січня)

У магазинах стережіться консультантів, які вмовлять вас витратити гроші на річ, яку купувати не планували. Вас переконають придбати те, у чому нема потреби. Згодом цю покупку доведеться повертати.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Забагато часу проводите в соцмережах. Скоро важко буде відрізнити віртуальність від дійсності. Вимкніть комп'ютер, сходіть у гості. Годі тринькати гроші на дорогі подарунки людям, які цього не цінують.

Риби (21 лютого 20 березня)

Почуватиметеся щасливчиками. Це час знахідок. Успіх переслідуватиме на кожному кроці. Варто розпочинати стосунки. Знайдете партнера своєї мрії.

2-8 жовтня - це коронний тиждень у році. Зробіть якомога більше. Сил та можливостей буде вдосталь. Астрологиня назвала знаки, яким доля подарує неймовірний шанс.