Чого увільнено Веніславського? Безугла знайшла пояснення

Народна депутатка Мар'яна Безугла від партії "Слуга народу" розкрила причину звільнення Федора Веніславського з посади представника президента України у Верховній Раді. Він сам зареєстрував постанову про відкликання Безуглої з комітету оборони й держбезпеки та висловлювався проти неї, заявляючи, що вона загрожує національній безпеці України.

Безугла опублікувала у своєму Facebook два скріншоти, які показують увільнення Веніславського та його цитату стосовно неї самої.

Раніше повідомлялося, що президент Зеленський звільнив Веніславського з посади представника президента в Раді. Веніславський також критикував пропозицію Безуглої про звільнення генерала Залужного, зауважуючи, що це загрожує безпеці держави.

Venislavsky також розповів про напрацювання законопроєкту, який пропонує вручення повістки через електронну пошту та рекомендованим листом.

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки зайнявся суперечками між Безуглою та Веніславським. Безугла стверджувала, що Резнікова потрібно звільнити, а Веніславський запропонував виключити її саму з комітету, оскільки вона загрожує національній безпеці. Веніславський був представником президента у Верховній Раді і мав вплив на законопроекти, а Безугла була дуже неоднозначно оцінена у фракції та в Офісі президента.