Депутат у жолуді: соцмережі висміяли керівника лісової галузі Рівненщини

Користувачі соцмереж помітили картину, на якій зображено депутата Рівненської обласної ради, який також є заступником голови Поліського лісового офісу. Нещодавно ДБР виявило його незадекларовані статки на мільйони доларів. Суд вирішив помістити його під варти.

У рамках відкритого кримінального провадження були проведені обшуки у помешканні та робочому місці депутата та його сім'ї. Під час слідчих дій було виявлено та вилучено готівкою понад $4 млн у різній валюті.

Блок галереї (ДБР викрило депутата Рівненської облради, який «забув» задекларувати мільйонні статки)

Також правоохоронці знайшли три розкішних автомобілі, коштовності та дорогі годинники. Виявлено золоті монети, злитки золота, два пістолети, автомат Калашникова з 16 магазинами з патронами. Користувачі соцмереж зауважили цікаву картину, на якій обличчя депутата зобразили у жолуді.

Раніше повідомлялося, що ДБР виявило депутата Рівненської облради, який «забув» задекларувати мільйонні статки. Фігурант до лютого 2023 року займав посаду начальника Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства. Потім він став керівником у створеному на його базі Поліському лісовому офісі ДСГП «Ліси України».