Депутатка парламенту РФ виступила проти вищої освіти для росіянок: несподівана причина

Депутатка Маргарита Павлова звернулася до влади з закликом обмежити отримання вищої освіти молоддю, особливо дівчатам. Вона вважає, що росіянкам більше корисно сконцентруватись на материнстві і народженні дітей.

Павлова наголосила на необхідності проведення серйозної роботи з духовно-морального виховання дівчат, щоб вирвати Росію з демографічного кризи. За її думкою, юним жінкам слід зорієнтуватись на материнство, а не на отримання освіти.

За словами Павлової, необхідно припинити займатись ростом кількості молодих людей, які отримують вищу освіту, яка фактично не приносить їм користі. В результаті, вони займаються зовсім іншими справами. Цей процес триває довгі роки, і внаслідок цього зникає дитородна функція.

Варто відзначити, що сама депутатка не відмовилася від отримання вищої освіти. За інформацією російських ЗМІ, Павлова не набрала достатньо балів для вступу на бюджет, але вона вступила на платне відділення Челябінського державного інституту культури.

Варто зазначити, що Росія вивезла приблизно 700 тисяч українських дітей на свою територію. Голова міжнародного комітету ради федерації Григорій Карасін заявляє, що програма перевезення дітей з України в країну-агресора спрямована на допомогу сирітам і дітям, які залишилися в зоні конфлікту.