Євро-2024: підсумкова турнірна таблиця групи В

турнірна таблиця Євро-2024 групи В
турнірна таблиця Євро-2024 групи В

Збірна Іспанії стала переможцем групи B на чемпіонаті Європи-2024 з футболу після двох стартових турів, повідомляє Суспільне.

У боротьбі за другу позицію та прямий вихід у плей-оф змагалися Італія (3 очки), Хорватія та Албанія (по 1 набраному пункту). Хорватія зустрілася з Італією, а Албанія зіграла проти Іспанії.

Ферран Торрес збірної Іспанії забив гол на 13-й хвилині матчу з Албанією і цей гол став єдиним у матчі, де Іспанія перемогла з рахунком 1:0.

Рахунок у матчі Хорватія - Італія був відкрито на початку другого тайму, коли Лука Модрич не реалізував пенальті, але в наступній атаці забив гол. Цей результат вивів Хорватію у плей-оф. Але згодом Італія відігралася, забивши гол за участю Маттії Дзакканьї, який з'явився на полі за 20 хвилин до цього.

Турнірна таблиця групи B:

  1. Іспанія - 9 очок, +5 (різниця м'ячів);
  2. Італія - 4 очки, 0;
  3. Хорватія - 2 очки, -3;
  4. Албанія - 1 очко, -2.

У другому турі Бельгія здобула свою першу перемогу на Євро-2024, обігравши збірну Румунії з рахунком 2:0. Після двох турів в групі Україна, Грузія, Чехія та Румунія мають по три очки. Однак, збірна України знаходиться на останньому місці через від'ємну різницю м'ячів (-2).

У матчі між збірними Грузії та Чехії в другому турі Євро-2024 не визначився переможець, результат був нічиєю 1:1.

Читайте також