Голова МВС Ігор Клименко повідомив, що його єдиний син мобілізувався до армії

Син Ігора Клименка мобілізувався до армії
Син Ігора Клименка мобілізувався до армії

Очільник МВС України Ігор Клименко розповів, що його син, якому 27 років, добровільно мобілізувався до війська. Про це він заявив у інтерв'ю Радіо Свобода

Син Клименка пішов до війська без повістки у лютому. Міністр заявив, що ще не знали про зміни в правилах медичного відбору, але син готувався до цього. Клименко стверджує, що йому було важко переходити з вільного життя до життя в армії, але він прийняв таке рішення. 

За словами міністра, вони тривалий час розмовляли з сином про ситуацію в країні і про можливість піти до війська. Син зробив це рішення самостійно, а Клименко лише погодився з ним. Він надіється, що син успішно пройшов навчання та адаптацію.

Гаряча лінія для контролю за ТЦК

Командування Сухопутних військ повідомило про дію гарячої лінії для випадків перевищення повноважень працівниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Якщо таке станеться, можна звернутися за допомогою за номером 0 800 301 937. Така лінія також працює в областях.

Крім цього, заступник міністра оборони України Катерина Черногоренко повідомила, що у мобільному застосунку «Резерв+» доступно понад 500 тис. військово-облікових документів. Це дає змогу отримати такі документи протягом кількох кліків, навіть за кордоном.

Читайте також