Громадський транспорт став безкоштовним: в одному з міст України більше не потрібно платити за проїзд

Громадський транспорт став безкоштовним: в одному з міст України більше не потрібно платити за проїзд

У Тростянці введено безкоштовний проїзд у міському транспорті

Україна має перше місто, де вже починають їздити безкоштовні автобуси і тролейбуси. Жителям Тростянця на Сумщині тепер не потрібно платити за проїзд у комунальному транспорті. Таке рішення ухвалила міська рада з метою підтримки місцевих жителів, а також внутрішньо переміщених осіб та людей, які перебувають у складному фінансовому становищі.

З 1 квітня всі небагатозабезпечені люди тепер можуть їздити безкоштовно, а витрати на це покриватимуться за рахунок місцевого бюджету. Це важлива і соціальна підтримка для громадян, особливо у часи війни і коли багато людей переселяється з прикордонних районів в Тростянець.

Це соціально важливе рішення ми прийняли, щоб підтримати наших людей під час війни та внутрішніх переселенців, які прибувають з прикордоння. На жаль, багато громадян зараз перебувають у тяжкій фінансовій ситуації, і кожна заощаджена на безоплатному проїзді гривня для них має значення

Таке рішення є важливим кроком у поліпшенні життя місцевих мешканців і сприятиме економії коштів у бюджеті громади. Виїжджаючи на роботу або до школи, люди тепер можуть скористатися безкоштовним транспортом і таким чином зекономити на щоденних витратах.

Тростянець стає першим містом в Україні, яке випробовує інноваційний підхід до міського транспорту. Таке рішення є важливим кроком у поліпшенні життя місцевих мешканців і покроково може стати прикладом для інших міст країни.

Читайте також: