Хто не ризикує, той не п'є шампанського: яким трьом знакам доля подарує неймовірний шанс наступного тижня

2-8 жовтня - це коронний тиждень у році. Зробіть якомога більше. Сил та можливостей буде вдосталь. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього тижня не варто робити того, до чого не лежить душа, - говорить астрологиня. Прислухайтеся до своїх бажань. Левам, Дівам і Козорогам доля подарує неймовірний шанс цього тижня. Хто не ризикує, той не п'є шампанського. Не викликайте заздрощів в оточуючих. Залишайтеся зібраними та пунктуальними, щоб через спізнення і халатність не втратити власну репутацію. Займіться плануванням своєї економіки на жовтень. Прислухайтеся до порад дітей. Їхніми устами звучатиме істина. Вони допоможуть знайти вихід зі скрутної ситуації".

Овен (21 березня 20 квітня)

Важко буде контролювати власні ревнощі. Цінуйте людей, які поруч. Не намагайтеся прив'язати їх до себе. Зароблені гроші надійдуть вчасно. Матеріальне становище покращується. Це чудовий час, аби шукати більше житло для своєї сім'ї. Можна завести домашнього улюбленця.

Телець (21 квітня 20 травня)

Багато хороших знайомих раптом почнуть уникати вас. Радьтеся з людьми, які поруч. Не ігноруйте їхніх бажань. Іноді заради них доведеться відступити від власних інтересів.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Жартівливий настрій зараз тільки нашкодить. Не варто фліртувати і жартувати із діловими партнерами. Вас можуть вважати несерйозними і відмовитися від співпраці. Очікується великий прихід грошей у п'ятницю.

Рак (22 червня 22 липня)

Не хапайтеся за багато справ водночас. Цей тиждень варто присвятити найважливішому. Ведіть переговори. У цьому вам нема рівних. Зумієте переконати будь-кого.

Лев (23 липня 23 серпня)

Вас постійно ставитимуть перед вибором. Не найкращий час, аби з кимось боротися за нову посаду. Будьте готові потерпіти. Незабаром отримайте цікавішу пропозицію.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Дратуватимуть деякі риси характеру людей, якими раніше захоплювалися. Зачекайте з вибором партнера. Перше побачення розчарує. Не обіцяйте комусь дати у борг. Вам зараз бракуватиме коштів.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Треба працювати ще швидше і продуктивніше, аби рівень заробітків вас задовольняв. Чим наполегливіше діятимете, тим більше грошей матимете у кишені. Зараз ваше красномовство допоможе переконати будь-кого. Робочі зустрічі і переговори плануйте на вівторок, домовленості підписуйте у четвер.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

На вас чекають нові знайомства. Не намагайтеся будь-що сподобатися тим, хто запав вам у серце. З вами бажають познайомитися набагато достойніші партнери. Це будуть хороші і щирі співрозмовники, справжні друзі та вірні кохані.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Тиждень потішить результатами. Усе, чого чекаєте, надходитиме вчасно. Не плутайте щедрість із марнотратством. Тримайтеся подалі від азартних ігор. Вдалий час, аби купувати квартиру.

Козоріг (22 грудня 20 січня)

Постійно перебуватимете під чиїмось контролем. Керівництво тішитиметься вашим умінням виконувати поставлені завдання. Економити не доведеться. Але у понеділок уникайте підписання фінансових угод.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Заробітки зростають. Додаткових внесків потребуватиме дім. Оновлюванням інтер'єру чи добудовою займайтеся від четверга. Підписувати документи і вести переговори краще у середу.

Риби (21 лютого 20 березня)

Ви знаходитиметеся на перехресті. Вибір, куди рухатися далі, приймайте від вівторка. Це час змін на краще. Зароблені гроші скоро вдасться вкласти у нерухомість.

До кінця року станемо свідками двох затемнень. Кільцеподібне сонячне відбудеться 14 жовтня. Часткове місячне затемнення спостерігатимемо 28 жовтня. Астрологиня розповіла, де їх можна побачити і як вони вплинуть на ситуацію в Україні.