Ілона Гвоздьова збільшила груди: фото

        Останнім часом хореограф Ілона Гвоздьова вдавалася до рішучого кроку - пластичної операції для збільшення грудей. Сама Ілона не залишила своїх прихильників без уваги та опублікувала в Instagram фото і відео, на яких готувалася до процедури.

        Вона навіть підписала свої записи жартівливо: "Скоро повернеться Памела". Наверняка всіх зацікавило, як тепер почувається танцівниця після операції.

        Не забудьте підписатися на наш телеграм канал новостей - INKORR

        Ілона вже оновилася, і навіть зняла відео, де можемо побачити її в спеціальному бандажі. Вона підтверджує, що почувається добре та знаходиться на відпочинку після операції.

        "Вже мене перевели до палати. Віднедавна прийшла від наркозу. Все гаразд! Отже, дякую всім, хто клопотався за моє здоров'я. Також я вже зателефонувала всім своїм родичам. Жива, здорова, йду спати", - підбиває підсумок Ілона Гвоздьова.

        Раніше сама Ілона розповідала, що пережиті пологи, спортивний спосіб життя та постійний стрес останніх років сильно вплинули на її зовнішній вигляд. "Настав час змін. Я хочу знову відчувати себе справжньою жінкою... Деякі люди скажуть, що я виглядаю чудово, спортивно, маю рельєфність тіла і т.д. Звичайно, це приємно почути. Проте, коли я дивлюся в дзеркало, бачу маленьку худорляву дівчинку-підлітка, яка з кожним роком все більше нагадує старшу сестру своєї доньки, ніж жінку", - підкреслює вона.