Київстар, Vodafone та lifecell підказали, як отримати додаткові хвилини та інтернет

Логотипи Київстар, Vodafone та lifecell
Логотипи Київстар, Vodafone та lifecell

Українські мобільні оператори Київстар, Vodafone та lifecell дозволяють своїм абонентам зняти абонентську плату раніше за планованим терміном. Ця послуга дозволяє отримати пакет послуг до дати планового платежу, якщо на рахунку закінчилися безкоштовні хвилини або Інтернет.

На сайтах операторів - Київстар, Vodafone та lifecell - з'явилася інформація про можливість позачергової оплати абонентської плати.

Така можливість може бути корисною в кількох випадках, наприклад, якщо абонент забув про плановий платіж і послуги були призупинені, або якщо виникла необхідність у додаткових хвилинах, SMS або інтернет-трафіку. Також, це може стосуватися і випадків, коли абонент хоче почати користуватися новим пакетом послуг раніше запланованого терміну.

Абоненти Київстару можуть замовити послугу, набравши *578# або *579# (для тарифів LOVE UA, LOVE; LOVE 2020).

Абоненти Vodafone можуть підключити місячний пакет послуг, набравши *101*444#. Після цього потрібно перезавантажити телефон або увімкнути та вимкнути режим "в літаку", щоб активувати пакет послуг. Повідомлення про підключення пакета на місяць буде надіслано оператором за допомогою SMS.

Абоненти lifecell можуть перезамовити пакет послуг, скориставшись командою *700#. Цю операцію можна виконати як для себе, так і для іншого абонента.

НКЕК відзначила, що абоненти мають право безкоштовно отримати від оператора розшифрований рахунок, де вказана детальна інформація щодо наданих послуг. Для цього можна скористатися мобільним додатком оператора або звернутися особисто до магазину.

Читайте також