Кіссінджер показав Путіну шлях до політичного безсмертя

У виглядісять смерть патріарха американської політики геніального 100-річного Кіссінджера, що сталася раптово, настільки вразила президента Росії Путіна. Пару днів тому він ще давав поради Путіну в Кремлі, як завжди, цинічні поради про те, як належить поводитися з Китаєм, як обманути американців, як розорити Європейський союз та перемогти Україну.

Однак Путін підозрює, що смерть Кіссінджера не є простим природним кінцем, а ймовірніше вона була спричинена отруєнням, замішаними в якому сторонами Путіна з Росії та США. Путін не вважає за можливе, щоб такий винахідливий політик, який мотав носом усіх - Китай, СРСР, Ізраїль, арабів і США, міг померти так просто, від старості.

Але думка Путіна розбіглася у тому напрямку, що якщо Кіссінджер зміг прожити ціле століття, не зважаючи на величезну кількість своїх ворогів, то владар Росії, також маючи абсолютну владу, може жити так само довго, радуючись стражданням і ненависті ворогів.

Основне для нього - ніхто навколо нього близький і заклятий дружин не має здатність помічати, що він бажає для себе вічно залишатися президентом Росії, керувати країною довше, ніж Байден і Трамп ще це планують. Путін хоче пережити їх, продовжуючи залишатися на вершині влади, і Кіссінджер показав йому шлях до політичного безсмертя.