Ліквідація Киви: у мережі з'явилося перше відео з місця події

У мережі з'явилося перше відео з місця ліквідації Іллі Киви, колишнього депутата Верховної Ради і зрадника України. Це відео було опубліковане російськими ЗМІ, а відтепер на цій території працює Слідком РФ, куди журналістам заборонено входити, проте зйомка біля воріт дозволена.

Юлія Синіцина, директорка заміського клубу "Велич", де перебував Кива на момент його ліквідації, розповіла, що комплекс не мав посиленої охорони. Територія парку була вільною і до неї приходив будь-хто. Інформацію про знайдений труп Киви вона отримала від місцевого жителя. Жінка відразу ж побігла на місце події, де разом з іншими працівниками оглянула тіло і підтвердила, що це дійсно Кива. Труп не був змінений або пошкоджений. Головний директор підтвердила, що ніхто з працівників не зайшов до приміщення Киви, тому все залишилося нетронутим.

Сьогодні близько 15 години на вулиці біля готелю "Велич Кантрі Клаб" у Росії було знайдено тіло колишнього депутата Верховної Ради Іллі Киви, який був відомий як зрадник. Виявилося, що цю ліквідацію здійснила українська Служба безпеки, інформацію про це підтвердив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони. Він заявив, що кожного зрадника України і прихильника путінського режиму чекає така сама доля.