Megogo назвало причину зникнення трансляції матчу Україна – Румунія

Megogo назвало причину зникнення трансляції матчу Україна – Румунія

У п'ятницю, 17 червня, під час трансляції футбольного матчу між Україною та Румунією виникла неприємна ситуація - трансляція зупинилася, і вболівальники не змогли насолодитися грою збірних та першим матчем України на чемпіонаті Європи-2024 з футболу.

Сервіс Megogo, який мав ексклюзивні права на трансляцію поєдинку, вже висловив своє обурення щодо цієї ситуації.

«Друзі, ми щиро вибачаємось за технічні незручності! Нажаль, трансляція зазнала перебоїв. Ми працюємо над вирішенням проблеми та поверненням трансляції», - зазначена у повідомленні сервісу.

Попередньо, компанія повідомила, що технічний збій в мережі доставки контенту стався через погодні умови.

У коментарях вболівальники назвали роботу Megogo провальною й зазначили, що з таким сервісом Україна скоро втратить інтерес до футболу.

Нагадаємо, що сьогодні, 17 червня, збірна України з футболу програла у своєму першому матчі на чемпіонаті Європи в Німеччині. Підопічні Сергія Реброва поступилися збірній Румунії з рахунком 0:3.

Також повідомлялося, що під час матчу-відкриття Євро-2024 між Німеччиною та Шотландією на трибунах було помічено принаймні два прапори Росії.

До слова, у відкритому матчі Євро-2024 збірна Німеччини, яка є господарем турніру, здобула розгромну перемогу над Шотландією з рахунком 5:1.

Читайте також: