Національний олімпійський комітет презентував форму України на Олімпіаді

Форма України на Олімпіаді
Форма України на Олімпіаді

Національний олімпійський комітет України презентував форму, в якій спортсмени збірної виступлять на Олімпійських іграх-2024 у Парижі.

У 2024 році новим технічним спонсором НОК став польський бренд 4F.

Зокрема, каноїстка Людмила Лузан, синхроністки Владислава та Марина Алексіїви, дзюдоїстка Дар'я Білодід, веслувальники Ігор Трунов, Олег Кухарик, Іван Семикін та Дмитро Даниленко та стрибун у воду Олексій Середа взяли участь у презентації форми.

Польський бренд 4F забезпечуватиме українських спортсменів одягом упродовж трьох найближчих олімпійських циклів - це Париж-2024, Мілана-Кортіна-2026 та Лос-Анджелес-2028.

Блок галереї

Літні Олімпійські ігри-2024 у Парижі відбудуться з 26 липня до 11 серпня.

Станом на зараз олімпійська команда України виборола 125 ліцензій на Олімпіаду у Парижі. Найбільше представництво у футболі - 18 осіб, а також у легкій атлетиці - 17 спортсменів.

Нагадаємо, президент Національного олімпійського комітету України Вадим Гутцайт, т.в.о. Міністра молоді та спорту України Матвій Бідний та президент Асоціації спортивної боротьби України Юрій Копитко надіслали спільного листа Міжнародному олімпійському комітету у зв'язку з кваліфікацією на Олімпіаду російських і білоруських борців, які відкрито підтримують війну.

Олімпійські ігри в Парижі відбудуться з 26 липня по 11 серпня 2024 року.

До слова, у столиці Франції з квітня минулого року триває "чистка", під час якої із Парижа виселили 12 545 осіб, серед них - прохачі притулку, сім'ї з дітьми, які перебувають у скрутному становищі, наркозалежні та секс-працівники.

Читайте також