monobank оновив мобільний додаток: що змінилося для українців

monobank оновив мобільний додаток: що змінилося для українців

Monobank запускає оновлену версію 2.0 з новими функціями

Співзасновників банку Олег Гороховський повідомив про запуск оновленої версії monobank 2.0 та розповів про покращення, які доступні користувачам. Про це він написав у своєму Телеграм-каналі. Зокрема, було внесено зміни до управління картами, надана можливість повернутися до попереднього дизайну та додано інші нововведення, що роблять використання фінансового сервісу більш комфортним.

Запуск оновленої версії monobank 2.0 планується на сьогодні, 4 квітня. Для монобанківців це стане приємною новиною, які оцінять всеціле вдосконалення послуг.

"На старті у нас була лише одна картка, тому дизайн замислювався саме під неї. А зараз у нас вже й різні картки, і ФОПи, і ще багато всього в планах. Тому що хочемо робити нові продукти. І тому, що не звикли стояти на місці", - розповів Гороховський.

За словами Олега Гороховського, тепер користувачі можуть відкрити загальний витяг всіх карток, просто зробивши свайп вправо. Додатково, не потрібно натискати декілька кнопок для переходу від однієї карти до іншої, оскільки це тепер можна зробити жестами.

"Ми вирішили, що буде правильніше дати користувачам вибір, коли саме оновлювати дизайн, тому в розділі ще з'явилася відповідна кнопка. Більше того, ми ж розуміємо, що будь-які зміни провокують вал критики. Тому потім можна перейти до старого дизайну за схожою кнопкою в "Ще". Але всі нові речі далі робитимемо тільки в новому дизайні. Обновляйтеся і знайомтеся!", - додав Гороховський.

Таким чином, в monobank намагаються забезпечити максимальний комфорт користувачів, надаючи їм вибір між попереднім та оновленим дизайном. Оновлення додатку monobank 2.0 дозволить користувачам насолоджуватись новими функціями та продуктами, які плануються у майбутньому.

Нагадаємо, що раніше monobank запровадив процедуру ідентифікації своїх клієнтів.

Читайте також: