На фронті загинув фотограф з Лос-Анджелеса Володимир Миронюк

На фронті загинув фотограф із Лос-Анджелеса Володимир Миронюк.

Йому було 59 років. Про це написав журналіст Юрій Бутусов у Facebook. Він був особисто знайомий з Володимиром Миронюком.

Свій останній найризикованіший фоторепортаж Миронюк зробив в бою під Курдюмівкою Бахмутського району на позиції української піхоти, де ворог атакував та багато годин вів ураганний обстріл.

Через щільний обстріл тіло фотографа не могли забрати три дні.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"На шляхах війни тисячі людей знали його за позивним "Джон", в Facebook - WM Blood. Йому тепер навіки 59 років. Українець, громадянин США, в Америці він працював багато років водієм-далекобійником. В Україну він приїхав надовго, коли почався Майдан", повідомив Бутусов.

За словами Бутусова, Миронюк не був професійним журналістом.

"Він не був професійним фотографом. Він не був професійним солдатом. Але його вражаючі фотографії бачили багато людей, і щоб робити таке там, де він був на фронті, треба мати серце та витривалість воїна", додав журналіст.

На Сумщині неподалік кордону з Росією загинули четверо українських військових.

Це сталося 25 серпня, коли на територію України намагалася проникнути ворожа диверсійно-розвідувальна група. Мер Вараша Олександр Мензул у Facebook повідомив, що трагедія сталася між селами Ходине та Мішутіне (Глухівський район Сумщини).

Герої служили у 101-й окремій бригаді ТрО.