На Хмельниччині жінки напали на автомобіль ТЦК

На Хмельниччині жінки напали на автомобіль ТЦК

Напад на автомобіль ТЦК в Хмельницькій області

Декілька жінок напали на машину зі знаком на дверях, де перебували працівники Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Одна із жінок навіть використовувала палицю для того, щоб розбити вікна автомобіля. Чоловік-військовослужбовець, який був за кермом, вирішив швидко втекти. Інцидент стався в селі Кунів Шепетівського району Хмельницької області.

Причина такої агресії наразі невідома, хоча місцеві ЗМІ припускають, що це пов'язано з незадоволенням жінок мобілізаційними заходами.

Представники Хмельницького обласного ТЦК та СП визначили інцидент як “напад групи агресивних місцевих жительок” на працівників Шепетівського районного ТЦК під час проведення “заходів оповіщення”. У військкоматі заявляють, що службовий автомобіль був пошкоджений і вже викликано поліцію на місце події.

Представники ТЦК нагадують про кримінальну відповідальність за перешкоджання проведення заходів мобілізації та сподіваються, що правоохоронні органи проведуть розслідування.

Для вирішення проблем з проведенням мобілізації, обласні центри комплектування (ТЦК) змушені застосовувати метод оповіщення на вулицях, оскільки місцева влада не сприяє цьому процесові.

Наразі розпочато службову перевірку із сторони Сухопутних військ ЗСУ щодо відеоролика та можливого таємного відеоспостереження у приміщеннях ТЦК. Також ініційовано звернення до правоохоронних органів для допомоги в розслідуванні цього інциденту.

Читайте також: