На Львівщині «швидка» збила двох пішоходів

У ніч з 23 на 24 листопада, око 22:30 години, сталася неприємна подія на автодорозі "Львів-Шегині" у селі Зимна Вода Львівського району. Водій карети швидкої допомоги, що рухався за дорогою, наїхав на двох пішоходів. Про це повідомили у поліції Львівської області.

За даними правоохоронців, водій карети швидкої допомоги, 62-річний львів'янин, їхав з включеними синіми проблисковими маячками. Внаслідок неподаліку від села Зимна Вода, він здійснив наїзд на 17-річного хлопця з Винників та 18-річну дівчину з Львівського району.

Після ДТП всі потерпілі були доставлені до медичного закладу з тілесними ушкодженнями. Серед постраждалих була 52-річна жінка з одного з сіл району.

За цим інцидентом слідчі відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції №2 розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху. За цю статтю можуть передбачити до трьох років обмеження волі та позбавлення права керувати транспортними засобами протягом трьох років.

Правоохоронці продовжують розслідувати обставини даної події.

Раніше, 17 листопада, сталася подібна ситуація в Львові, коли патрульна машина збила чоловіка на пішохідному переході, від чого він помер.