На трибунах Євро-2024 за Україну вболівали двійники Зеленського і... Кім Чен Ина (фото)

Двійники Зеленського та Кім Чен Ин підтримують Україну на Євро-2024
Двійники Зеленського та Кім Чен Ин підтримують Україну на Євро-2024

Підтримку українській збірній на матчі зі Словаччиною прийшли фанати, які вбрані в костюми Президента України Володимира Зеленського та лідера КНДР Кім Чен Ина. Фото вболівальників опублікував спортивний журналіст Роман Бебех.

«Є й гарні новини: Кім Чен Ин вже з нами», – написав Бебех, опублікувавши фото двійника Кім Чен Ина, який тримає синьо-жовтий прапорець.

На фото поряд із фанатом, який виглядає як Кім Чен Ин, можна побачити двійника українського президента Володимира Зеленського та ще одного вболівальника з промовистим написом на телефоні.

Нагадаємо, у Дюссельдорфі збірна Україна зіграла другий матч у груповому турнірі Євро-2024, перемігши збірну Словаччини з рахунком 2:1.

Раніше півзахисник збірної України Микола Шапаренко, який став топгравцем матчу, прокоментував першу перемогу на Євро-2024. Він зазначив, що поразка від румунів була невдачею, але сьогодні вони показали свою силу. Шапаренко подякував захисникам України, наголосивши, що ця перемога належить не тільки їм, але й усім вболівальникам.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров заявив, що команда дуже погано виступила проти Румунії, але нині вони заслужили перемогу та показали інший дух.

Військові, які захищають Україну у складі Луганського прикордонного загону-бригади «Помста», також показали свою підтримку на матчі проти Словаччини на Чемпіонаті Європи-2024.

Читайте також