Найбільші кріптобіржі запровадили проти росіян нові пакети санкцій

Найбільші кріптобіржі запровадили проти росіян нові пакети санкцій

Найбільші криптобіржі світу запровадили або посилили проти росіян вже чинні обмеження.

Міжнародні криптовалютні майданчики Bybit та OKX заборонили використовувати банківські картки "Сбербанку", "Тінькофф" та Альфа-банку через свої P2P-сервіси (купівля криптовалюти безпосередньо у власника), пишуть пропагагдистські ЗМІ РФ.

Обмеження пояснюється тим, що ці банки перебувають під міжнародними санкціями у зв'язку з повномасштабною агресією РФ щодо України.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Раніше використання карток "Сбера" і "Тінькофф" стало недоступним і для користувачів P2P-платформи найбільшої криптобіржі Binance. Крім того, їм обмежили валютні операції.

Верифіковані користувачі з РФ, які проживають за межами країни, зможуть торгувати всіма іншими фіатними валютами, окрім рубля, євро, долара та гривні. Доступ до P2P-операцій у доларах США та євро для росіян закрито з березня.

Ці обмеження щодо громадян країни-агресора стали для Bybit першими. Але ось Binance раніше заборонила торгувати на своєму майданчику тим з них, у кого на балансі перебуває понад 10 тис. А OKX "відключила" росіян від деяких своїх програм отримання пасивного доходу.

Усі три згадані торгові майданчики входять до п'ятірки централізованих криптобірж за показником добових торгових обсягів. Але свої заходи вводять і дрібніші платформи. Наприклад, на початку серпня стало відомо, що росіянам заборонили торгувати на першій офіційній криптобіржі Гонконгу HashKey Exchange.

Читайте також: