Нардеп Тищенко розлучається

За інформацією, оприлюдненою на порталі Судова влади України, народний депутат Микола Тищенко розлучається з дружиною Аллою Барановською після семи років шлюбу.

Позов про розірвання шлюбу був поданий подружжям 14 листопада, і вже 20 листопада Оболонський районний суд Києва розпочав розглядати цю справу.

Наразі не вдалося отримати коментарі від Миколи Тищенка та Алли Барановської щодо їх розлучення, і вони не публікували жодних вказівок на проблеми у власній сім'ї.

Згідно зі звітом журналістів Bihus.info, Алла Барановська вже довгий час не додає спільних фото з чоловіком в Instagram. У січні 2023 року вона пояснила, що вирішила не більше транслювати своє особисте життя в соціальних мережах. Тоді ж вона також заявила, що їхні стосунки з Миколою Тищенком стали ще міцнішими.

Блок галереї

Нагадаємо, що Микола Тищенко та Алла Барановська шлюбувалися у 2016 році і у них народився син Давид.

У 2019 році Микола Тищенко став депутатом від партії "Слуга народу". До цього він успішно розвивав ресторанний бізнес та володів декількома закладами харчування у Києві. На початку своєї політичної кар'єри Тищенко передав частину свого бізнесу дружині Аллі Барановській.