Netflix вирішив запустити реаліті-шоу по серіалу "Гра в кальмара": переможець стане мільйонером

Американська розважальна компанія, а також стрімінговий сервіс фільмів та серіалів Netflix вирішив запустити одразу два нові проєкти.

Зокрема, це другий сезон популярного серіалу "Гра в кальмара", а також реаліті-шоу, засноване на ньому. Про це Netflix повідомив на своєму каналі в YouTube, де випустив відповідні тизери.

Реаліті-шоу на основі "Гри в кальмара" компанія планує запустити в листопаді поточного року. У проєкті братимуть участь 456 осіб з усього світу. Усі учасники старше 21 року.

Під час реаліті-шоу учасники змагатимуться у різноманітних випробуваннях. Деякі випробування з серіалу, а деякі будуть абсолютно новими.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

На кадрах тизера можна побачити, що учасники піднімаються сходами пастельних відтінків і біжать до Янг-Хі, величезної ляльки, яку глядачі бачили в одній із серій серіалу.

Переможцем стане лише один учасник, який пройде повністю усі випробування. На нього чекає грошовий приз, найбільший за всю історію проведення різних реаліті-шоу у розмірі $4,56 млн.

"Ставки високі, але в цій грі найстрашніша доля повернутися додому з порожніми руками" інтригують глядачів у Netflix.

Як зазначають організатори реаліті-шоу, всі учасники "Гри в кальмара" залишаться цілими та неушкодженими. Прем'єру реаліті-шоу заплановано на 22 листопада 2023 року. Відомо, що зараз заплановано вже 10 епізодів.

Профспілка американських сценаристів досягла попередньої домовленості з кіностудіями. Це дасть змогу покласти край страйкам, які тривають з початку травня.

Деталі угоди між сценаристами й Альянсом виробників кіно- і телефільмів (Alliance of Motion Picture and Television Producers, AMPTP) поки що не розкривають, пише MarketWatch.