«Один із поранених був знаковою особою». Буданов розкрив деталі операції на Білгородщині

Українські розвідники завдали втрат противнику

У ході операції українських розвідників в Білгородській області були завдані втрати живій силі противника. Один з тяжко поранених є видатною особою, повідомив керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

"Один з дуже важко поранених був досить знаковою особою. Росіяни одразу запросили гелікоптер для його евакуації прямо на місці", - сказав Буданов.

Буданов зазначив, що ця операція є звичайною, оскільки Україна знаходиться у війні. Хто проводить війну проти інших, сам отримує її, це закономірно. Він також додав, що не може розкрити більше подробиць, але підтвердив, що один з дуже важкопоранених є видатною особою.

Нагадаємо, що 30 грудня в центрі Білгорода відбулися потужні вибухи. Про це повідомили, що влучання ставилося в житлову зону і біля торгового центру "Маяк", де зазвичай проводяться новорічні заходи. Селище Уразове Валуйського міського округу також потрапило під обстріл. Російська сторона заявляє про загибель 24 людей, у тому числі двох дітей, та ще 100 поранених. Однак, військові об'єкти були під обстрілом, а цивільна інфраструктура постраждала через російську протиповітряну оборону.