Партизани проникли на авіаремонтний завод РФ у Криму

Група "АТЕШ" знову проникла на Російський авіаційний ремонтний завод в Євпаторії, що зараз знаходиться під окупацією. Тут активісти військового партизанського руху зафіксували машини, які використовуються для будівництва поромних і мостових переправ. Цю інформацію надали представники "АТЕШ" 6 жовтня.

  • Було здійснено варварську вдарну акцію на базі зберігання військової техніки, що розташована на території ремонтного заводу. Під час цієї місії було помічено зразки техніки, які входять до понтонно-мостового парку. Цей парк призначений для влаштування переправ через водні перешкоди. Партизани закликають російських окупантів якнайшвидше покинути Крим.

Також пропоную підписатися на наш телеграм канал новостей - INKORR.

Командири спецпідрозділів "Стугні" і "Братства" разом із спецпризначенцями з групи "Тимур" Головного управління розвідки Міністерства оборони України здійснили десантний рейд на тимчасово окуповану територію Криму.

Українські воїни завдали учасникам російської окупації значних втрат в результаті загарбницької агресії. Про це повідомлено у заяві Головного управління розвідки, а також підтвердив представник відомства Андрій Юсов.