Підозра ексзаступнику керівника Банкової, дострокові вибори у Британії. Головне за 22 травня

Підозра ексзаступнику керівника Банкової, дострокові вибори у Британії. Головне за 22 травня

Національне антикорупційне бюро України оголосило підозру Андрію Смирнову, колишньому заступнику керівника Банкової. За інформацією ЗМІ, Смирнову зараховують незаконне збагачення.

Про це заявили журналісти, однак більше жодних деталей не надали. Запит на коментар звернено до правоохоронців та самого Смирнова.

Національне антикорупційне бюро України повідомило про підозру ексзаступнику керівника Офісу президента Андрію Смирнову. Як зазначають журналісти, Андрій Смирнов отримав підозру щодо незаконного збагачення.

У ході обстрілу Харкова, здійсненого окупантами за допомогою керованих авіаційних бомб, були постраждалі. За словами мера, обстрілювалися райони міста. Спостерігаються пожежі на автозаправній станції, у кафе та багатоповерховому будинку, а також пошкодження автомобілів.

За попередньою інформацією, ворог вдарив по місту двома керованими боєприпасами калібру 30 см. Є поранені та травмовані, серед яких - водій тролейбуса, якому ампутували ноги.

Росіяни вдень 22 травня вдарили по Харкову КАБом. Є поранені. Як зазначив мер, під ударом був Шевченківський район міста.

Верховна Рада у першому читанні схвалила законопроєкт, що розширює повноваження Національної гвардії України. Згідно з законопроєктом, військовослужбовці Нацгвардії отримують право використовувати електрошокери та кайданки, а також зброю та бойову техніку.

Верховна Рада схвалила в першому читанні законопроєкт про внесення змін до Закону «Про Національну гвардію України» щодо вдосконалення правових засад застосування заходів примусу військовослужбовцями Нацгвардії.

Служба безпеки України оголосила підозру продюсеру і музиканту Юрію Бардашу, який переховується у Росії та активно підтримує окупантів. За даними СБУ, він виступає з пропагандистськими заявами на користь Росії.

СБУ зібрала доказову базу проти Бардаша, який поширює російську пропаганду через відеохостинг YouTube. Експертизи, здійснені Службою безпеки, підтвердили його вину та інформаційно-підривну діяльність на користь агресора.

Служба безпеки оголосила підозру продюсеру і музиканту Юрію Бардашу, який втік до Росії та закликає до захоплення Києва і Харкова.

Прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак анонсував розпуск парламенту та проведення загальних виборів 4 липня. Попередньо це було узгоджено з королем Карлом III. Запити на дострокові вибори з'явилися після того, як міністри скасували закордонні поїздки.

Сьогодні, 22 травня, прем’єр-міністр Британії Ріші Сунак заявив, що призначив загальні вибори на 4 липня.

Читайте також: