Пройти важку зиму - на Ставці говорили про захист енергетики

Президент Володимир Зеленський провів засідання в якості верховного головнокомандувача.

На засіданні обговорювали ситуацію на основних напрямках і забезпечення снарядами та протиповітряною обороною. Звітували командувачі, повідомив Зеленський.

Другим питанням була стійкість енергетичної системи.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Сучасне керівництво Росії завжди робить те, що вже колись робило. Вони постійно повторюють всі помилки. Вони постійно поширюють зло. І коли у них не виходить, вони думають, що вони зробили недостатньо зла для досягнення своїх цілей. Така безглузда логіка. Але нам потрібно це ураховувати. Цієї зими російські терористи знову намагатимуться знищити нашу енергетичну систему. Вони не в змозі зрозуміти, що України не підкорять. Але вони спробують завдати більше ударів і знайти більше шляхів обійти наш захист", - підкреслив президент.

Доповідали військові та посадовці, які відповідають за захист енергетики та тактику впорядкування зими.

Країна-агресор Росія знову розпочне атаки на енергетичну інфраструктуру України з приходом холодів. В Україні сподіваються зміцнити стійкість енергетичної системи за допомогою міжнародних партнерів.

Зокрема, Міністр Герман Галущенко обговорив з представниками Світового банку підтримку української енергетики та підготовку до наступного опалювального сезону в умовах можливих російських атак.