Протестантка стала зіркою Playboy і заробила мільйон на сайтах для дорослих

Американка 26-річна Сапфір Хауелл стала зіркою Playboy і заробила мільйон, створюючи еротичний контент. Жінка виросла в протестантській сім'ї, але пішла в індустрію для дорослих, щоб допомогти рідним зводити кінці з кінцями.

Вона працювала з 15 років. Почала роздягатися на сайтах для дорослих, щоб збільшити дохід, пише Daily Star.

"Моїм бажанням завжди було виживання та забезпечення сім'ї, і це дійсно допомогло мені в кар'єрі. Я хочу, щоб люди знали, що я зробила це не просто тому, що мені захотілося це зробити. Я зробила це, щоб вижити", пояснила блогерка.

Незважаючи на консервативне походження, Сапфір сказала, що у неї завжди була "крута мама". Тому, коли вона почала працювати в сексіндустрії, її підтримала сім'я.

Після того, як вона стала зіркою Playboy, почала використовувати ім'я Ельза Джин. Нещодавно Хауелл з'явилася на обкладинках журналів Harper's Bazaar і Glamour.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Завдяки успішній кар'єрі жінка проводила відпустки в Домініканській Республіці, Малібу та Нью-Йорку.

Сапфір додала, що не все було просто. Стверджує, що зараз важко знайти справжніх друзів.

"Я завжди кажу, що краще не мати друзів. Усі сміються над цим. Але якщо ви хочете бути успішним і працювати над своєю кар'єрою, краще триматися подалі від людей. Ви ніколи не знаєте, що люди хочуть робити. Вони можуть бути нечесними", розповіла жінка.

Сапфір не повністю втратила свій зв'язок з духовністю. Вона вдячна за те, що її виховали на релігійних цінностях.

"Насправді я зараз використовую це як форму медитації. Я більше не релігійна, але мені подобається мати таке походження", підсумувала модель.

Колишня "принцеса" Disney 30-річна Хантер Хаг зібрала 27-тисячну аудиторію в Instagram на фото у вузьких бікіні. Раніше жінка розважала молодь на курорті Уолта Діснея в Орландо в штаті Флорида. Одягалась у їхніх улюблених героїв. Модель звільнили з ролі в Disney через пандемію Covid-19. Згодом вона почала регулярно позувати у вузьких бікіні та крихітному одязі.