Прозорі трусики й пірсинг у пупі: українська зірка 18+ показала нові еротичні фото

  • Українська порноакторка Ольга Сібіл, відома під псевдонімом Сібіл Ей, приємно здивувала своїх шанувальників еротичним контентом.
  • Зірка, яка має понад 400 тисяч підписників в Instagram, продемонструвала прозорі трусики з мереживом та розстібнутий топ. Вона розпустила волосся та нанесла ніжний макіяж.
  • Додатково можете підписатися на наш телеграм канал новин - INKORR.
  • Перш ніж стати порноакторкою, Сібіл працювала в кафе. У квітні 2014 року вона почала зніматися в фотосесіях в стилі ню для різних вебсайтів. Її роботу як фотомодель відзначала гонконзька щоденна газета Oriental Daily News.

У 2016 році вона дебютувала в порноіндустрії, знімаючись в сценах традиційного та лесбійського сексу. Окрім того, Ольга працює візажисткою під час зйомок. На сьогоднішній день вона знялася в більш ніж 148 фільмах і сценах.

Ще одна українська порноакторка та модель, Мая Коноваленко, відома під псевдонімом Ненсі Ейс, позувала в червоному нижньому білизні, яка дуже вдало вигідно підкреслила її привабні форми. Вона доповнила свій образ латексними чоботами і рукавицями в тон.