Росія надвечір запустила «шахеди»: для яких областей існує небезпека

Російські загарбники запустили ударні дрони по Україні

Сьогодні ввечері, 20 грудня, російські загарбники запустили ударні дрони по території України. Під загрозою опинилися південні та східні області. Про це повідомляє пресслужба Повітряних сил ЗСУ у Telegram.

Дрони атакують з різних напрямків

За інформацією військових, кілька груп безпілотників ворога атакують з півдня. Вони прямують з Херсонської області у бік Кривого Рогу. Водночас, кілька груп дронів летять з Курської області у напрямку Сумської області.

Варто зауважити, що станом на 20:24 в Україні було оголошено масштабну повітряну тривогу через зліт російських винищувачів МіГ-31К, які можуть нести гіперзвукові ракети "Кинжал".

Групи дронів зафіксовані у різних регіонах

Згодом у Повітряних силах уточнили, що ударні дрони росіян прямують у бік Кропивницького. Решта груп безпілотників фіксують у Сумській та Полтавській областях.

Масштабна війна триває

Триває 665-та доба широкомасштабної війни РФ проти України. Протягом доби відбулось 89 бойових зіткнень. Ворог завдав п'ять ракетних та 31 авіаційний удари, здійснив 53 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.