Росіяни б'ють по сільськогосподарських об'єктах: деталі нічної атаки «шахедів»

Атака "Шахедів" триває, військові знищили 10 дронів

Атака груп "Шахедів" на територію України продовжується, окупанти випустили кілька груп безпілотників. Українські військові заявили, що вони встигли знищити щонайменше 10 ворожих дронів. Про це повідомила керівниця прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк під час національного телемарафону.

"На півдні відбувався жорсткий бій. Ми спостерігали дві хвилі атак. Перша тривала три години, а через дві години почалася друга хвиля. Бойові дії і збиття продовжуються", - заявила Гуменюк.

За її словами, робота Сил оборони проти "Шахедів" була успішною. Загони протиповітряної оборони змогли знищити щонайменше 10 ударних безпілотників, чотири з них були виявлені у Херсонській та Дніпропетровській областях, а по одному - у Кіровоградській та Миколаївській.

"На жаль, були жертви. Цього разу ворог атакував сільськогосподарські об'єкти та цивільні установи. Це включало ангари для зберігання зерна та будинки культури. Дуже шкода, що є поранені", - додала вона.

Раніше повідомлялося, що вночі на 5 січня українські захисники збили шість ворожих дронів типу "Шахед" над Дніпропетровською областю.