Росіяни масовано атакували Україну: під удар потрапила дитяча лікарня "Охматдит", є загиблі

Дитяча лікарня 'Охматдит' під обстрілом
Дитяча лікарня 'Охматдит' під обстрілом

Російська агресія проти України стала ще сильнішою. В Києві і в інших містах почалися масові ракетні обстріли. Звіти про вибухи вже надходять з різних районів. За інформацією мерії Києва, в місті вже зареєстровано постраждалих та руйнування будівель. Одна ракета навіть потрапила у дитячий медичний заклад "Охматдит", де лікувалися діти. Ситуацію контролюють оперативні служби та медики.

Керівник офісу президента України також засудив ці напади. Він зазначив, що ворожий обстріл спричинив значні руйнування і постраждалих. Влада докладає всіх зусиль, щоб допомогти постраждалим і зупинити додаткові атаки.

Президент України теж вимовився щодо цих нападів і закликав міжнародне співтовариство об'єднатися, щоб припинити агресію Росії. Він підкреслив, що російські терористи здійснюють масові атаки на різні міста України за допомогою різних типів ракет. В житлових будинках спалахують пожежі, а школи та лікарні отримують серйозні пошкодження. Лідер України закликав усіх приєднатися до зусиль зупинити Путіна і принести мир і безпеку.

Читайте також