Росіяни взялися розганяти нову порцію брехні про Україну

Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки України зібрав добірку фейків, маніпуляцій і дезінформації, які російські окупанти створили на ранок 26 січня.

Зокрема росіяни поширюють інформацію, що французький політик Флоріан Філіппо заявив, що постачання танків в Україну може стати початком Третьої світової війни: "Посилати Володимиру Зеленському американські та німецькі танки це божевілля та найкоротший шлях до Третьої світової війни", повідомляє ЦПД в Telegram.

Запорізький колаборант Володимир Рогов заявив, що "використання АЕС в Україні під склади для боєприпасів є новою формою ядерного тероризму".

"На відміну від них, ми не займаємося ядерним тероризмом, хоча по суті зберігання зброї наступального характеру на АЕС це ядерний тероризм, що дедалі більше освоюється режимом Зеленського", вказв Рогов.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Кремль та російські військові кореспонденти намагаються применшити значення постачання західних танків Україні. Отже, у постачаннях Москва бачить загрозу своїм перспективам.

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков, заявив, що "постачання Заходом танків Abrams та Leopard є повним провалом з погляду технологічних аспектів" і що існує "переоцінка потенціалу, який ці танки додадуть українським військам".