Роздадуть по 2500 євро: деякі українці зможуть отримати ваучери, кого торкнеться

Українські підприємці можуть отримати ваучер у розмірі до 2500 євро від проекту UkraineReady4EU

Проект UkraineReady4EU надає українським підприємцям можливість отримати ваучер у розмірі до 2500 євро, що допоможе їм вийти на європейський ринок. Загальний бюджет проекту становить 3,75 мільйони євро.

У рамках проекту UkraineReady4EU відберуть півтори тисячі українських компаній малого та середнього бізнесу (МСБ), які отримають ваучер, який можна використовувати для участі у торгових місіях, брокерських заходах та міжнародних виставках. Також, ваучер можна використовувати для організації стенду на міжнародних виставках та інших заходах, що сприяють налагодженню партнерства із іноземними компаніями країн-членів Європейського Союзу.

Учасниками проекту можуть стати українські компанії МСБ та стартапи, які здійснюють свою діяльність на території України або зареєстровані в Україні, відповідають європейському визначенню МСБ та не перебувають у процесі ліквідації чи припинення господарської діяльності.

Заявки на участь у проекті можна подавати до 30 червня 2025 року. Відбіркова комісія, що складається з 6 партнерів Консорціуму UkraineReady4EU, буде оцінювати подані заявки щомісяця.

Також, українці отримають мікрогранти ще на 62 мільйони гривень.