Розворот світової кон’юнктури щодо України. Що будемо робити?

У Нідерландах, третій країні Європи за останній місяць, перемогла правопопулістична партія євроскептиків та українохейтерів. Це є початком очікуваного й прогнозованого розвороту світової кон'юнктури щодо України.

Наступна країна, де прогнозують перемогу антиіммігрантської Народній партії, є Іспанія, у грудні. Ця партія є відкритим симпатиком Путіна і має антиіммігрантську риторику.

Далі буде Велика Британія, де парламентські вибори-2024 можуть закріпити сенсаційні результати цьогорічних місцевих виборів, де лейбористи вперше з 2010 року розбили консерваторів результатом 35% проти 25%.

У червні-2024 відбудуться вибори до Європарламенту, де праве крило може посісти 2-3 місце. Їх риторика буде більш "тверезою" щодо Росії на тлі невдоволення рускоязичними біженцями більшості країн Європейського Союзу.

У США реванш Трампа означатиме остаточну формалізацію "воєнного тупика", яким республіканці бачать нашу війну.

Також потрібно врахувати вибори у Росії у 2024 році, де передбачається "тріумфальне переобрання Путіна", що здійснюється за допомогою спецоперацій, які підтримують Іран і Північна Корея.

Здається безперспективним питання: чи володіє влада будь-якою стратегією в умовах нової реальності, коли вона відірвана від цих реалій міжгалактично?