Сховайте телефон і дивіться в очі: дев'ять золотих правил першого побачення

Перше побачення завжди хвилююче. Хочеться справити враження на партнера. Але не тільки зовнішній вигляд на це впливає. Вилику роль грає етикет.

Є базові правила етикету, яких варто дотримуватись у будь-якій ситуації, навіть якщо партнер не сподобався і вам хочеться якнайскоріше втекти з побачення, пише Elle.

1. Намагайтеся бути пунктуальною. Якщо затримаєтеся, попередьте про це хлопця заздалегідь. Попри всі жарти про дівчат та їхні запізнення, нікому з нас не подобається чекати.

2. Будьте ввічливими. Покажіть своєму партнеру повагу. Ввічливо ставтеся до нього та до людей довкола: персоналу в ресторані або його знайомих, яких випадково зустріли.

3. Будьте уважними. Зосередьтеся на своєму партнері та розмовляйте. Задавайте відкриті запитання, щоб дізнатися про нього більше.

4. Не будьте настирливою. Не перетворюйте побачення на допит. Не змушуйте свого партнера ділитися чимось дуже особистим. Навряд чи він готовий до цього на цей час.

5. Не перебивайте свого співрозмовника. Дайте можливість закінчити свою думку.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

6. Дивіться у вічі. Цей прояв поваги та уваги допоможе вам встановити глибокий емоційний зв'язок.

7. Під час побачення не користуйтесь мобільним телефоном. Залиште його у кишені або сумці. Сконцентруйтеся на своєму партнері. Якщо ж чекаєте важливого дзвінка, то попередьте про це заздалегідь. Перепросіть, коли вам потрібно буде відповісти.

8. Будьте собою. Не вдавайте когось іншу. Будьте чесною і відвертою.

9. Подякуйте своєму партнеру за проведений разом час. Навіть якщо щось було не так, як ви б хотіли, не варто акцентувати на цьому увагу.

Кожна жінка хоче знати, чи довіряти майбутньому обранцю. Важливі моменти, які краще за слова говорять про велике кохання. Варто звернути увагу на п'ять ознак, які покажуть, чи того чоловіка ви обрали.

Кажуть, що "протилежності притягуються", і часто це насправді так. Але народна мудрість "забуває" попередити, що з часом ті яскраві риси, які так дивували і захоплювали закоханих на перших побаченнях, можуть стати причиною подразнення.