Сили оборони відбили атаки росіян на кількох напрямках

Сили оборони відбили атаки росіян в районах Авдіїївки та Мар'їнки.

На Авдіївському напрямку українські захисники "насипали" противнику в районах Авдіївки та Сєверного, повідомив 26 вересня речник Генерального штабу ЗСУ Павло Ковальчук.

"Сили оборони України продовжують стримувати наступ російських військ на Авдіївському та Мар'їнському напрямках. Також противник вів безуспішні наступальні дії в районі Мар'їнки, де протягом минулої доби здійснив 10 невдалих спроб витіснити наші підрозділи із займаних позицій. Крім того, противник намагався відновити втрачене положення в районі Новомихайлівки Донецької області, але успіху не мав", сказав він.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

На Бахмутському напрямку українські воїни успішно відбили п'ять атак противника в районі Кліщіївки.

"На Мелітопольському напрямку Сили оборони продовжують наступальну операцію, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, закріплюються на зайнятих рубежах та виснажують ворога. Загалом впродовж минулої доби відбулося 25 бойових зіткнень. Ворог завдав 16 ракетних та 72 авіаційних удари, здійснив 65 обстрілів з реактивних систем залпового вогню як по позиціях наших військ, так і по цивільних об'єктах", уточнив Ковальчук.

Загальні бойові втрати Росії на ранок 26 вересня становлять уже понад 276 670 окупантів. За минулу добу лави "200-х" поповнили ще понад 400 російських загарбників.