Шойгу доповів Путіну про знищення корабля «Новочеркаськ» у Криму

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу повідомив президенту Володимиру Путіну про удар Збройних Сил України по Феодосії. Про це заявив прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков.

«Міністр оборони Шойгу доповів Володимиру Путіну про удар ЗСУ по Феодосії та пошкодження великого десантного корабля «Новочеркаськ», – заявив речник Кремля.

Нагадаємо, порт Феодосії був атакований. За словами глави Криму Сергія Аксьонова, близько 4:15 ранку детонація припинилася, а пожежу локалізували. За його словами, внаслідок атаки одна людина загинула, двоє отримали поранення. Пізніше в так званому міністерстві охорони здоров'я Криму уточнили, що постраждали четверо людей.

Командувач Повітряних Сил ЗСУ Микола Олещук повідомив, що в порту Феодосії був атакований корабель «Новочеркаськ», який перевозив ударні безпілотники «Шахед» з Ірану. У центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки заявили, що росіяни використовували «Новочеркаськ» для перевезення дронів-камікадзе Shahed-136, які були на борту під час його знищення.

Читайте також:

  • Знищення корабля «Новочеркаськ»: з'явилося фото руйнувань
  •  Атака на російський корабель «Новочеркаськ»: що відомо станом на зараз