«Совок-стайл» за 6,5 тис. грн: у Львові здають квартиру, в якій зупинився час (фото)

У Львові можна знайти квартиру в оренду за ціною 6,5 тис. грн на місяць, де час зупинився. Всередині кімнат знаходимо всі знакові елементи "совка" – килими, плитку та старовинну шафу.

Новому мешканцю будуть доступні плита, посуд, холодильник, телевізор та інтернет. Але для власного використання треба привезти пральну машинку та мікрохвильовку. Опалення центральне, є окремі лічильники на воду та газ.

Оголошення розповідає, що однокімнатна квартира знаходиться на сьомому поверсі 10-поверхового будинку. Стіни з цегли, є ліфт. Кухня складає дев'ять "квадратів" і, за словами ріелтора, зроблено косметичний ремонт.

Але на фото, яке супроводжує оголошення, можна побачити ремонт, зроблений ще за радянських часів – плитку і килими на підлозі, старовинну шафу, сервант та стару білу табуретку посеред усього цього. І кухня, і ванна кімната також залишилися в такому ж стилі, тому їх сантехніка та меблі були придбані давно.

  • В оголошенні дозволяється проживання з тваринами.
  • Пропозиція відкрита для всіх кандидатів, за винятком переселенців.

Згадаємо, що в Києві – головній меті російських окупантів – розпродається квартира за непокоючу ціну в 75 мільйонів доларів (понад 2,7 мільярдів гривень). Більше того, новому власнику доведеться заплатити комісію у розмірі 5%.

Зазначимо, що ціни на нерухомість у столиці є одними з найвищих в Україні, проте можна знайти пропозиції за більш помірні кошти. Наприклад, у Соломенському районі Києва за квартиру просять "скромні" 18 тисяч доларів.