Штраф від ТЦК: де українці можуть дізнатися про відкрите виконавче провадження

Штраф від ТЦК: де українці можуть дізнатися про відкрите виконавче провадження

Інформація про відкрите виконавче провадження з ТЦК може бути дізнана через Автоматизовану систему виконавчого провадження. У системі можна знайти інформацію за прізвищем та ім'ям. Програма забезпечує збирання, зберігання, облік, пошук та надання відомостей.

В Україні особи, які отримали штраф від ТЦК, можуть дізнатися про відкрите виконавче провадження з Автоматизованої системи виконавчого провадження.

Так, крім безпосередньо відвідування ТЦК або установки Резерв+, дізнатися про свій статус можна через Автоматизовану систему виконавчого провадження. Пошук можна здійснити за своїм прізвищем та ім'ям.

Зверніть увагу, що саме в автоматизованій системі виконавчого провадження (АСІП) здійснюється реєстрація виконавчих документів, документів виконавчого провадження та фіксуються всі виконавчі дії

Вільний доступ до інформації забезпечує Міністерство юстиції України на офіційному веб-сайті. Інформація містить дані та час розміщення.

Вільний та безоплатний доступ до інформації автоматизованої системи виконавчого провадження забезпечує Міністерство юстиції України у мережі на своєму офіційному сайті за допомогою індивідуального ідентифікатора доступу.

Пошук інформації здійснюється за різними параметрами, такими як прізвище, ім'я, дата народження, ідентифікаційний код тощо.

Нагадують, що у липні можуть бути призвані на військову службу деякі українці.

Читайте також: