Тенісистка Ястремська, після поразки у Australian Open, звернулася до фанатів

Українська тенісистка Даяна Ястремська досягла фіналу Відкритого чемпіонату Австралії. Це стало першим разом, коли українка досягла такого успіху на цьому турнірі.

У фінальному матчі Даяна Ястремська програла представниці Китаю Ціньвень Чжен.

Після матчу Даяна зробила запис у своєму Instagram, дякуючи уболівальникам за підтримку. Вона поділилася планами на майбутні турніри та вдячна своїй рідній країні і дідусеві, який вводив її у теніс.

Дуже дякую за підтримку, за віру, за мотивацію боротися та рухатися вперед. Сьогодні просто не вистачило сил для перемоги, але це був неймовірний турнір, що приніс глибокі приємні емоції та атмосферу. Україна, перемоги та емоції були для нас обох. Це було дивовижно творити історію. Одного разу ми здобудемо Grand Slam. Сьогодні дев'ять місяців від смерті мого дідуся, який ввів мене в теніс, і його день народження... Я впевнена, що він пишається мною

Даяна Ястремська раніше здобула перемогу над Ліндою Носковою з Чехії і пройшла до півфіналу Australian Open-2024. Це був її перший успіх над такою сильною суперницею, який не вдалося досягнути і Еліні Світоліні.

Також варто відзначити, що цього року рекордна кількість українок піднялася на основний турнір Australian Open - це аж семеро представниць нашої країни.