Трамп на дебатах: Байден відкрив кордон для "терористів з усього світу"

Трамп на дебатах: Байден відкрив кордон для

Президент США Джо Байден під час передвиборчих дебатів у Атланті заявив, що він підвищив захист кордону і патрулювання, і тепер на 40% менше нелегальних мігрантів перетинають кордон.

Трамп відповів, що протягом його президентства у США був "найбезпечніший кордон в історії країни", який Джо Байден відкрив для "людей з в'язниць, з психіатричних лікарень, для терористів з усього світу, не лише з Південної Америки".

У своїй передвиборчій програмі Трамп обіцяв розгорнути "наймасштабнішу в історії країни операцію з депортації мігрантів". В травні The Wall Street Journal повідомив, що команда Трампа готує "безпрецедентні закони" для видворення мігрантів з країни та зупинення нелегального потоку біженців через мексиканський кордон. У 2019 році Трамп розпочав будувати стіну, яка наразі руйнується.

Стівен Міллер, радник Дональда Трампа з іміграційної політики, заявив, що Трамп буде настоювати на збільшенні кількості депортацій - до мільйона на рік, а також дозволить використовувати федеральні війська для затримання мігрантів.

Джерело: Суспільне

Читайте також: