Трендовий костюм і лофери. Зеленська у стильному образі відвідала "Школу супергероїв"

Перша леді Олена Зеленська відвідала Київську обласну дитячу лікарню, а в ній - "Школу супергероїв".

Там окремо навчають школярів 5-11 класів і дошкільнят. У штаті - методист, педагоги за різними напрямами та психолог. Про це написала в Telegram.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Особливий проєкт, який патроную вже кілька років і який, зокрема, функціонує і тут. Школярі й дошкільнята, що перебувають у стаціонарі лікарні, навчаються в цій школі, щоб не надолужувати потім пропущене. Побувала також у реабілітаційному та паліативному відділеннях лікарні, де роблять усе можливе, щоб зберегти якість життя маленьких пацієнтів із важкими станами й допомогти їхнім батькам - як фізично, так і психологічно", - написала Зеленська.

Дружина президента обрала для виходу стриманий класичний костюм, який складається з штанів і жакета темно-синього кольору. Образ доповнила білою сорочкою і лоферами. Вона зробила легкі локони й повсякденний макіяж.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Раніше Зеленська завершила робочий візит до США лекцією у Джорджтаунському університеті. Він є найстарішим католицьким навчальним закладом Америки. Там вчаться майбутні лідери країни. Для виходу дружина президента обрала вишиванку з пишними рукавами та чорні брюки-палаццо.