У Харкові окупанти вбили ракетою 91-річну жінку (фото)

Ворожi ракетнi удари по Харкову: загинула 91-рiчна жiнка

У результаті ракетних ударів по центру Харкова, загинула 91-річна жінка, повідомив глава Харківської ОВА, Олег Синєгубов. За його словами, також є 44 постраждалих від атак РФ.

«Серед них 5 дітей: три хлопчики дев’яти років; дівчатка шести і 13 років. У потерпілих дітей – вибухові травми, забої, акубаротравми, гострі реакції на стрес», – написав він.

Окрім цього, 24 жінки віком від 19 до 84 років та 15 чоловіків віком від 24 до 60 років також зазнали поранень.

Блок галереї

Одразу після атаки, 28 пацієнтів, включаючи троє дітей, були госпіталізовані, їх стан оцінюють як середній, повідомив глава Харківської ОВА.

Мер Харкова, Ігор Терехов, також повідомив, що число постраждалих становить 45 осіб.

Масована ракетна атака РФ на Україну

Сьогодні вранці Росія здійснила масовану ракетну атаку на Україну. Внаслідок атаки, випавших уламків ракет зафіксовано у різних районах Києва. Також є постраждалі та перебої з електро- та водопостачанням. Кількість постраждалих становить 17 осіб.

У Солом'янському районі Києва, рятувальники намагаються звільнити постраждалих з розбитої багатоповерхівки. В результаті ракетної атаки загинула жінка, а кількість постраждалих зросла до 27 осіб.

У Запорізькій області також стали жертвами російських обстрілів щонайменше 25 населених пунктів. Голова Запорізької обласної військової адміністрації, Юрій Малашко, повідомив про 153 удари по області.