У Києві та низці областей тривога тривала менше години

О 18:34 в Києві та деяких областях була оголошена повітряна тривога. Проте о 19:15 сигнал скасували в більшості областей.

Представники Повітряних сил повідомили про загрозу балістики та дронів.

Загроза застосування балістичного озброєння в областях, де оголошена повітряна тривога! Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги!

На Херсонщині та Миколаївщині виявили загрозу застосування ударних БпЛА. В Києві та області – загрозу застосування балістичного озброєння.

Варто зауважити, що в деяких областях триває тривога. Повітряні сили попередили про загрозу застосування ударних БпЛА в Дніпропетровській та Кіровоградській областях.

Мапа тривог станом на 19:18:

Нагадаємо, вранці 2 січня ворог здійснив масований ракетний удар по Україні. Зокрема, у Києві були зафіксовані падіння уламків ракет в Печерському, Оболонському, Голосіївському та Святошинському районах. Є влучання на територію об'єкту цивільної інфраструктури в Подільському районі, де істотні проблеми з електро- та водопостачанням. Були загиблі дві людини і 49 постраждали в багатоповерховому житловому будинку Солом'янського району.

У Харкові повідомлено про загибель 91-річної жінки та поранення 53 осіб в результаті ракетного удару РФ.

За даними ДСНС, станом на 17:00 2 січня внаслідок ранкового масованого ракетного удару загинуло вже п'ятеро людей, а ще 127 отримали поранення.

Читайте також:

  • Удар по Києву. Що відбувається біля будинку на Солом'янці та що кажуть очевидці (фоторепортаж)
  • Поліція показала перші хвилини після атаки по Харкову (відео)