У Vodafone розповіли, як оптимізують тарифи абонентів

У Vodafone розповіли, як оптимізують тарифи абонентів

Компанія Vodafone Україна впроваджує нові підходи до формування тарифних пропозицій

Компанія Vodafone Україна використовує технології Big Data та розумну аналітику для створення персоналізованих тарифних пропозицій для своїх абонентів. 

Світлана Барабаш, керівниця відділу розвитку Digital-каналів Vodafone, розповіла, що компанія аналізує профіль користування послугами кожного абонента, щоб запропонувати найбільш підходящий тарифний план. Vodafone використовує різні показники для цього, наприклад, якщо абонент більше використовує інтернет-трафік, ніж передбачено його поточним тарифом, то компанія запропонує план з більшим обсягом даних.

"Якщо ми бачимо, що користувач постійно використовує 10 ГБ і щоразу додає ще 2 ГБ, ми запропонуємо послугу, яка покриє ці потреби", - зазначила Барабаш.

Крім того, Vodafone працює над спрощенням процесу зміни тарифних планів із впровадженням системи Дія. За даними компанії, конверсія по персоналізованих пропозиціях у додатку My Vodafone досягає 30%, що є високим показником для телеком-індустрії.

Компанія також планує диджиталізувати всі стандартні послуги та вже готує нові функції, які будуть представлені найближчим часом. 

Читайте також: