У Києві заборонили продаж деяких продуктів: у чому справа

У Києві заборонили продаж деяких продуктів: у чому справа

У Києві заборонено продаж швидкопсуючих продуктів на ярмарках

З 3 липня у Києві тимчасово заборонено продаж продуктів харчування, що швидко псуються, на сільськогосподарських і сезонних ярмарках. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

З ростом середньодобової температури повітря у місті, продаж таких товарів на ярмарках буде припинено. Персональна відповідальність за реалізацію таких продуктів покладена на організаторів ярмарок - голів районних у місті Києві адміністрацій та керівників комунальних підприємств.

Понад те, на ярмарках цього тижня продаватимуться продукти харчування, які не швидко псуються. Зокрема, будуть доступні овочі, фрукти, хлібобулочні вироби та інші товари.

У тексті можна перелічити адреси та дати проведення сільськогосподарських ярмарків:

  • 4 липня (четвер): Голосіївський, Дарницький, Дніпровський, Печерський, Подільський, Святошинський райони;
  • 5 липня (п’ятниця): Голосіївський, Деснянський, Дарницький, Дніпровський, Печерський, Святошинський, Солом’янський, Шевченківський райони;
  • 6 липня (субота): Голосіївський, Дарницький, Деснянський, Дніпровський, Оболонський, Подільський, Святошинський, Солом’янський, Шевченківський райони;
  • 7 липня (неділя): Голосіївський, Дарницький, Дніпровський, Печерський, Шевченківський райони.

Також можна відвідати ринки КП «Бессарабський», КП «Володимирський» і КП «Житній». Нагадаємо, ЄС посилив контроль за експортом меду з України.

Читайте також: